Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης και Μηχανογράφησης

Προϊσταμένη Τμήματος
Το Τμήμα Tεχνικής Yποστήριξης και Μηχανογράφησης του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ (Ε.Ι.Π.) είναι αρμόδιο για την ορθή λειτουργία των εγκαταστάσεων, των υπολογιστών και του Η/Μ εξοπλισμού του ΕΙΠ. Απαρτίζεται από τα δύο (2) παρακάτω επιμέρους Γραφεία, η επικοινωνία των οποίων συντονίζεται από τον Προϊστάμενο του Τμήματος.
Aggeliki Lymperopoulou

Αγγελική Λυμπεροπούλου

Προϊσταμένη Τμήματος
Τεχνικής Υποστήριξης και
Μηχανογράφησης
 210-6478845
Γραφείο Υπολογιστών & Δικτύων
Μεριμνά για την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου και την παροχή internet σε κάθε θέση εργασίας, τη λειτουργία και συντήρησηe-mail για όλο το προσωπικό, έχει την ευθύνη για τα backup όλων των συστημάτων, το ασύρματο δίκτυο, παρέχει τεχνική υποστήριξη σε όλους τους χρήστες και φροντίζει εν γένει για την απρόσκοπτη λειτουργία του συνόλου του ηλεκτρονικού εξοπλισμού και των εφαρμογών τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών των υπηρεσιών του ΕΙΠ.
Γραφείο Τεχνικής Υποστήριξης
Αναλαμβάνει τον συντονισμό και την επίβλεψη ενεργειών για τη συντήρηση, λειτουργία και ασφάλεια των εγκαταστάσεων και του Η/Μ εξοπλισμού του ΕΙΠ, της διαμόρφωσης χώρων εργαστηρίων, του ελέγχου και καταγραφής τεχνικών προβλημάτων.
Φροντίζει και ελέγχει τη συνεχή και επιμελή τήρηση των κανόνων ασφαλείας και υγιεινής των εργαζομένων και ασφαλούς λειτουργίας των πάσης φύσεως συστημάτων, συσκευών και εγκαταστάσεων, εισηγείται μέτρα βελτίωσης και μεριμνά για την τήρηση της σχετικής νομοθεσίας.

Γιάννης Γεωργιακώδης

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός Πανεπιστημίου Πατρών
 210-6478845
Χάσκος

Κωνσταντίνος Χάσκος

Ηλεκτρολόγος
Εγκαταστάσεων Κτηρίων
 214-4047520